Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

6 november 2011




nieuwe dichtbundel Demer Uitgeverij (publicatiedatum januari 2012)
De tuinen van Thevenet
NICOLE VAN OVERSTRAETEN



mailadres auteur, eveneens voor een gesigneerd exemplaar: nicole.van.overstraeten@telenet.be

Prijs:
€15.00

Met een VOORWOORD van Thierry Deleu.
Fragment: "De gedichten van Nicole Van Overstraeten zijn eenvoudig en spontaan verwerkt, treffend verwoord en goed geconstrueerd. In een sobere stijl die taal filtert tot zij suggereert, tot zij intimiteit oproept, tot zij de realiteit omvormt tot hoogtepunten van vreugde, verdriet en melancholie. De verinnerlijking is een deel van haar werkelijkheid."



ISBN nummer
978-1-4709-3398-2
Auteursrecht
Nicole Van Overstraeten (Standaard Copyright Licentie)
Uitgave
2012
Uitgever
Demer Uitgeverij


Pagina's
64
Bindwijze
Perfect Gebonden Paperback
Inkt binnenkant
Zwart-wit
Afmetingen (cm)
15.2 breed × 22.9 hoog

Graag vooraf bestellen: € 17, inclusief verzendkosten binnen Nederland en België.


Hannie Rouweler
Demer Uitgeverij

Geen opmerkingen: