Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

17 juni 2010


Vrijdagmorgend kun je mij beluisteren op Joe.FM!

Hey schatjes! Ik heb net telefoon gekregen van Joe.FM , een radiozender uit België! Morgen gaan ze me opbellen voor een interview, en dat wordt dan vrijdagochtend uitgezonden rond half 10. Ze bellen dan altijd een "gastarbeider" op, iemand die in het buitenland werkt. En deze week ben ik dat dus! ;-) Wel grappig hé! Ik ben eens benieuwd! Morgen rond de middag gaat Leen Demaré me contacteren voor het interview, vandaag was al eens een kennismakend gesprek met vragen over waarom hier in Frankrijk, hoe voel je je hier, mis je België niet.... dat soort dingen! Morgen horen we meer!

Via deze link kom je op de site van Joe.FM terecht en kan je de frequenties vinden zodat ook jij kunt meeluisteren! Veel plezier en ik zal proberen om de groetjes te doen aan iedereen! ;-)

En Carolina, blijkbaar heb jij de tip gegeven? Heel erg bedankt voor de publiciteit! Als je nog eens in de buurt komt doe ik er eentje op! Merci!

http://joe.be/pagina/frequenties
Geplaatst door De Bourgondiërs op 14:43

Geen opmerkingen: