Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

6 april 2010

Welkom op de zesde editie van
Dichterlijk met suikerbonen
op donderdag 22 april.Xtinne Mässer, Patricia Lasoen, Guy Van Hoof en Vincent Biliau, vier auteurs van uitgeverij Litera Este lezen voor uit hun werk. Tom Garré brengt twee van zijn composities op de piano en Frank De Vos brengt enkele liedjes uit zijn QuirilIanreeks met gitaar.

Den Hopsack, Grote Pieter Potstraat 24 te Antwerpen om 20.30 u.

Geen opmerkingen: