Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

8 april 2008

Dany Vandenbossche nodigt uit!

Beste

Het concert van de vzw De Verenigde Muze in Muziekcentrum De Bijloke op 11 mei met Dirk Blanchaert en Manfred Mann's Earthband is nu zichtbaar in de stad en de kaarten zijn te koop in FNAC en FREETIME.
De kaartenverkoop geraakt stilletjes aan op kruissnelheid. Kaarten zijn nog steeds bij mij te verkrijgen aan 20 euro of VIP kaarten aan 50 euro door overschrijving op het nummer 063-8842280-86 t.n.v. Dany Vandenbossche of in De Muze, Rekelingestraat 3 te Gent. Kaarten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. We stevenen opnieuw op een uitverkoop af!

Ik nodig u ook graag uit op het 157e. Stationsaperitief in het station van Gentbrugge "de Statie".
Deze keer zit het jonge filmtalent Christophe Van Rompaey, regisseur van "Aanrijding in Moskou" aan tafel, Roel Van Bambost stelt de vragen.
Dit alles op zondag 20 april om 11u00, toegang is gratis.

Tenslotte nodig ik u graag uit voor de laatste voorstellingen van Vlernica in de Vooruit op vrijdag 18 en 19 april in de theaterzaal.
Tickets kosten 16 euro bij www.vooruit.be.
Het gaat om het multimediale project rond de Baskische kinderen die tijdens de Spaanse burgeroorlog in Gent werden opgevangen door families. Sommigen bouwden hier verder hun leven op.
Niet te missen!!

Mvg
Dany Vandenbossche

Geen opmerkingen: