Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

27 oktober 2012

OproepNa de warm onthaalde kortfilm De Veer van César" - met een stadsgedicht van Peter Holvoet-Hanssen als rode draad - draaien wij verder!

Via Noëlla Elpers en Peter Holvoet-Hanssen (samen Het Kapersnest), co-writers en mede-ontwerpers van een geheel
nieuw filmproject, met name een langspeler, hebben wij het genoegen om u te verwelkomen op de lancering van onze gloednieuwe website http://vanitas.picoux.be en www.facebook.com/vanitas.movie

Na twee jaar schrijven, schrappen en herschrijven is het script van VANITAS klaar en staat de film al deels in de steigers.
Word vriend van onze nieuwe facebookpagina en volg de ontwikkeling/productie van de langspeelfilm op de voet!
Picoux & Het Kapersnest
http://vanitas.picoux.be

Geen opmerkingen: