Uitgeverij Demer zelf heeft het over 'humor, ironie, stemgedrag, diverse politici, passie en vertwijfeling met betrekking tot de hedendaagse politiek kenmerken deze bundel.'  Pittig detail is ook dat de uitgever op de achterflap van de bundel verwijst naar de heisa rond het hele project. 'De reacties waren zeer uiteenlopend, maar uiteindelijk is men overstag gegaan en konden de gedichten worden gepubliceerd', lezen wij.
Later leest u hier ook nog de persoonlijke mening van dichteres Tine Hertmans rond de hele heisa. Zij is de enige van het trio die we nog niet aan het woord lieten over de zaak. Meteen krijgt u er dan als primeur ook een eerste gedicht van de vroegere dorpsdichter bij.
Binnenkort zal ook een boekpresentatie gehouden worden, de exacte datum zal later worden medegedeeld. U kan nu al inschrijven voor dit evenement en/of bestelling van de bundel. Alle info daaromtrent via tony.de.bruycker@telenet.be of bellen naar             0495 85 62 27 begin_of_the_skype_highlighting            0495 85 62 27      end_of_the_skype_highlighting      De bundel kost € 14,00 (+ €3,00 port bij verzending, te storten op rekening IBAN BE62 9792 2414 3561 BIC ARSPBE22 met vermelding dichtbundel.