Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

7 juli 2012

Dat doet mij deugd!

Thierry,

Ik heb gisteren een mailtje gekregen dat mijn kortverhaal Ylçe winnaar werd van de Prozawedstrijd mei/juni 2012.

Het is een klein succesje (voor mij persoonlijk "groot") dat ik te danken heb aan uw stimulerende en diepmenselijke houding tegenover mij en andere debuterende schrijvers en dichters.

Mijn dank daarvoor en ik hoop verder op u te mogen rekenen.

Hoogachtend,Deleu Hervé
Parkietenlaan 1
8930 MENEN
herve.deleu@telenet.be

Geen opmerkingen: