Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

21 mei 2012

Tine Hertmans, Ambrozijn-laureateKulturele Kring Ambrozijn, v.z.w.
E. én M. STORME-NYS
Sint-Jacobsstraat 75
8900 IEPER
057/ 20 97 71

Beste Ambrozijnlaureate Tine,

Met veel plezier willen wij u onze schriftelijke gelukwensen overmaken, want u behaalde met uw gedicht "Rapsodie" een Derde Prijs in de Ambrozijnwedstrijdeneditie 2011!
Bijgevolg nodigen wij u uit om tijdens de proclamatie van onze wedstrijden op zaterdag 19 mei 2012 om 19.30 uur in de Conferentiezaal van het Ieperse Stadhuis uw bekroning in ontvangst te komen nemen!
Wij hopen u uiterlijk om 19.15 uur te mogen verwelkomen in het Ieperse stadhuis, zodat de proclamatie op tijd kan beginnen!
Gelieve meteen bij aankomst uw aanwezigheid te willen melden aan Marleentje Nys of Edgard Storme, zodat we uw naam kunnen aanstippen op onze laureatenlijst!
Gelieve op 19 mei 2012 ook uw bekroonde gedicht mee te hebben, zodat u het tijdens de proclamatie kunt voorlezen.
Ter informatie: de prijzen, premies en eervolle vermeldingen die op datum van de proclamatie niet werden opgehaald, worden eigendom van de Kulturele Kring Ambrozijn, v.z.w., Sint-Jacobsstraat 75, B-8900 Ieper.
Voor eventuele verdere verduidelijking kunt u op boven- of onderstaand telefoonnummer terecht.

Hoogachtend,

Geen opmerkingen: