Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

9 mei 2012

PersberichtDemer Uitgeverij heeft het genoegen de nieuwe gedichtenbundel aan te kondigen
van Pieter Sierdsma, Haarlem:

In de bocht van de rivier


Voor verdere info, en een gesigneerd exemplaar:
Mailadres auteur: p.sierdsma123@hetnet.nl
(boek leverbaar vanaf september)

 Prijs: 14 €

Pieter Sierdsma (geb. 1948) is van opleiding historicus en tot recent werkzaam als archivaris en inventarisator bij een overheidsinstelling.
Hij gaf de bundel Tussen licht en geluid uit. Publicaties in de tijdschriften "Yang" en "Gedicht". Eveneens in "De Brakke Hond", "Schoon Schip" en "OpSpraak". Op de website Schrijverspodium, gedichten en verhalen.nl staan gedichten van Sierdsma.

De bundel is vanaf september leverbaar bij Demer Uitgeverij voor € 17
(incl. 3 € verzendkosten binnen Nederland en België).


Hannie Rouweler
Demer UitgeverijGeen opmerkingen: