Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

18 september 2011

Berghmans Uitgevers & Martin Carrette
hebben de eer u uit te nodigen op de voorstelling van de derde bundel van de auteur

DE KLEINMANSUITE
Gedichten
op woensdag 12 oktober om 19.30 u in de Bietenoogstzaal Museum van Deinze en de Leiestreek, Lucien Matthijslaan 3-5, 9800 Deinze.
De voorstelling gebeurt in samenwerking met de stedelijke Cultuurdienst Deinze, de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans en de Openbare Bibliotheek. 
Na de voorstelling is er gelegenheid tot napraten bij een drankje (aangeboden door Taveirne Wines & Spirits en Graanstokerij Filliers) en het aanschaffen van de bundel.
De bundel bestellen kan via de boekhandel, martin.carrette@telenet.be, via 09 386 04 24, of bij de uitgeverij, www.berghmans-uitgevers.be.
Martin Carrette

Geen opmerkingen: