Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

22 juli 2010


LEVEND IN HET ANATOMISCH THEATEROp het snijvlak tussen licht en donker en binnen de beslotenheid van het anatomische theater zullen in de nacht van 31 juli op 1 augustus trakteren Bert Lezy en Didi de Paris u met hun alles ontledende blikken op een feeërieke trip door de stad, de straten, de hoofden. Hierbij zullen ze gebruik maken van oude technologie zoals de toverlantaarn en hoog technologische procedés. Tegen een permanente achtergrond van geluid, beeld en live schilderen door Bert Lezy doet Didi de Paris om 22u, om 23 u en om 00u00 drie keer een korte poëtische interventie.

Bert Lezy: www.bertlezy.be Blaastaal.podomatic.com
Didi de Paris http://didideparis.wordpress.com/

zaterdag 31 juli Anatomisch Theater, Minderbroedersstraat 50 (tegenover Kruidtuin), Leuven. Bert Lezy permanent van 22u tot 00u30 : Didi de Paris korte ingrepen van 20 minuten. Om 22u-23u-00u00, Deuren open om 21u. Toegang 3 €.

Geen opmerkingen: