Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

8 maart 2010

VOORSPEL 2
Mengmettaal 2010


Zondag 21 maart om 11 uur in Zaal der Voordrachten , Diestsevest 39 Leuven (dicht bij het Station 3000 Leuven)

POËZIE-APERITIEF-UURTJE

Met de bundel Voorspel met foto’s en gedichten . Dichters van MENGMETTAAL
Hilde Boulanger , Anne Wiering , Wim Menheer Mark Meekers , Cyriel Gladines e.a. en gastdichter Chantal Sap lezen voor.

De fotografen van FOTO GAMMA en de dichters handtekenen graag de bundel die je kan kopen tegen 21 euro.

Toegang en drankje gratis.

PRIJSUITREIKING POËZIEWEDSTRIJD GALERIE HANNAH EN MENGMETTAAL

Op maandag 5 april om 15 uur reikt Leni Creuwels van Galerie Hannah de prijzen uit van de wedstrijd “Och, God toch”. De winnaars zullen hun gedicht voordragen in de buurt van de schilderijen van JULIA PEETERS. Haar tentoonstelling DE PROFUNDIS loopt sinds 14 maart in de O.L.Vrouwkerk van Herent (3020).

Toegang en drankje gratis.

Geen opmerkingen: