Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

8 maart 2010

Stan Lauryssens bericht

Beste,


Nu in de boekhandel: Rijker dan rijk, mijn nieuwste thriller. Plaats van aktie is de diamantmetropool aan de Schelde, waar regen natter is dan elders in het land. Rijker dan rijk is de adembenemende finale van Doder dan dood en Bloter dan bloot: nog doder, nog bloter, nog rijker.

Uit de inhoud: Sofie Simoens met haar cowboylaarsjes van slangenleer is de nieuwe commissaris van de moordbrigade. Ten eerste, boel in de gevangenis. Wat nu? Ook boel in de diamantwijk. In een werveling van hete rook boren de kogels zich PLOF! PLOF! PLOF! in de pizzakoerier. Wat doen we met het lijk? De buit van de spectaculaire overval op de Nationale Bank blijft spoorloos. Sofie Simoens zit met de handen in het haar. Waar is zij aan begonnen?

Voor meer info, surf naar www.stanlauryssens.be en ... bestel!

Trouwens, de krant gelezen vandaag? Terwijl ik in Rijker dan rijk in detail beschrijf hoe Ricco en zijn gasten in de 'superbeveiligde' diamantwijk een diamantair gijzelen en aan de haal gaan met handenvol fonkelende diamanten, briljanten, diamantschilfers en de grootste geslepen diamant ter wereld, berichten alle kranten vandaag dat zopas in de 'superbeveiligde' diamantwijk een diamantair en zijn familie werden gegijzeld en beroofd van handenvol fonkelende diamanten, briljanten en ...

Toeval? Toeval bestaat niet, zegt Sofie Simoens.

Beste groeten,
Stan Lauryssens,
Stan's Fan Club
http://www.stanlauryssens.be/
http://www.stanlauryssens.com/

Geen opmerkingen: