Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

9 maart 2010

Kunstgalerij Mens & Natuur

Vrijdag 12 maart 2010 om 20 uur

M. Rose Windels - Adem je gezond


Internet steekt vol ideeën om zo snel mogelijk rijk te zijn! Maar wat met je geld als je het niet kan overleven, als angst, pijn en ongeluk je leven bederven, als je niet eens gezond meer bent.
Geluk, goed voelen en gezondheid kan je niet kopen met geld, maar wel met een goede ademhaling.
M. Rose Windels leerde 23 jaar geleden de ‘Rebirthing’ ademhalingstechniek kennen bij Leonard Orr, de grondlegger van de rebirthing-therapie. Reeds 12 jaar is ze fulltime ademtherapeute.
Zopas, eind 2009, verscheen haar boek Springlevend. Adem je gezond waarin ze uitlegt
hoe door bewust verbonden (zonder tussenpauzes) en diep te ademen fysieke en emotionele blokkades worden opgelost en een hernieuwd gevoel van eigenwaarde, liefde en innerlijke vrede ontstaat.

Toegang: 10 €
Kunstgalerij Mens & Natuur - Maenhoutstraat 75a 9830 Sint-Martens-Latem

Jorien Brugmans nodigt U van harte uit tot een bezoek aan haar tentoonstelling

Mens zijn in een landschap van tijd


De tentoonstelling loopt van 6 maart tot 18 april 2010
Zie ook: www.mens-en-natuur.com

Geen opmerkingen: