Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

10 april 2008

Debuutbundel van Martijn Benders

De debuutbundel Karavanserai ligt komende donderdag bij de betere boekhandel, zoals dat heet.
Uitgegeven door Nieuw Amsterdam. Het is een bundel met 66 gedichten in 4 delen. Bijna alle gedichten zijn ofwel nieuw ofwel herschreven versies van oudere werken. Er komt helaas geen publieke presentatie, omdat ik momenteel geen tijd heb om naar Nederland te komen, maar mensen die mij graag eens met de bundel om de oren willen slaan zijn uitgenodigd naar Istanboel te komen.

Karavanserai is m.i. een geslaagd project waar ik erg trots op ben. De bundeldirect bij de uitgever bestellen kan ook, ga daarvoor naar:
http://www.nieuwamsterdam.nl/karavanserai
Dit is een eenmalige mail in het kader van de inktbesparing. Wist u dat u bijde bundel gratis een kilometer opgedroogde inkt ontvangt? Alleen voorde snelle beslissers.
Met vriendelijke groet,
Martijn Benders

Geen opmerkingen: