Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

25 juni 2007

Arnold Eloy meldt

ARTIESTENWEEKEND
ZATERDAG 14 – ZONDAG 15 JULI 2007 - telkens van 10.00 tot 18.00 uur.
Maenhoutstraat 75a, 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Op het binnenplein naast kunstgalerij Mens & natuur en Gezondheidswinkel Today krijgen kunstenaars tijdens het weekend van 14-15 juli de kans hun werk tentoon te stellen/te verkopen en/of er creatief aan het werk te zijn met allerhande kunstvormen.

Een grote tent dient als gebruiksruimte voor een gezond drankje of hapje.
En een muziek- en woordpodium geeft musici en poëten de kans zich uit te leven.
Contact via arnold.eloy@skynet.be

Voor alle verdere info:
zie de website van de Galerie www.mens-en-natuur.com
0496/805.799

Geen opmerkingen: