Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

30 december 2011

A.U.B.Beste vrienden,

Ik ben opgenomen in de lijst van de beste gedichtenbundels van 2011 op de culturele site ANSIEL met Tuin van Eden. Het is de bedoeling dat er één winnaar wordt bekendgemaakt op Gedichtendag 2012 en dus heb ik jullie stem nodig. Je kan er bovendien een bioscoopticket mee winnen.
Ik denk dat mijn bundel het overigens waard is, want mijn gedicht "Tijd"werd geselecteerd voor opname in de verzamelbundel De 100 beste gedichten van 2011 - De Arbeiderspers Amsterdam (VSB Poëzieprijs). Deze bundel verschijnt in het voorjaar van 2012. Ik viel trouwens ook nog met een ander gedicht in de prijzen, dat maakt in totaal twee gedichten van mij erbij!
Mag ik op jullie steun rekenen? Alvast veel dank en.... graag doorsturen!!
Om te stemmen ga je naar onderstaande link en volgt de instructies.

Veel dank bij voorbaat,

Tine Hertmans.


PoëzieTOPPER ANSIEL 2012
Dit bericht werd publiceerd op 25-12-11
Klik op deze link om het volledige bericht te lezen

Geen opmerkingen: