Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

16 november 2011


Ik nodig u vriendelijk uit op de voorstelling en het banket dat erop volgt van het tweede jaarboek van het Vlaams-Nederlands dichtersgenootschap “De 50 Meester-dichters van de Lage Landen bij de zee” op woensdag 7 december, om 16.30 u, in de Kok-pit van het gemeentehuis van Koksijde.

Na de activiteit met receptie is er mogelijkheid om tegen een bescheiden bijdrage te tafelen in de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen Koksijde voor 30 € all-in
(aperitief, voor- en hoofdgerecht, dessert, koffie, water en wijn). Er is nog plaats voor een tiental personen. Rep je!

U kunt betalen aan de receptie van de hotelschool zelf.

De voorzitter van het dichtersgenootschap, Thierry Deleu, en de directeur van Hotelschool Ter Duinen, Raf Sonneville, zullen u hartelijk verwelkomen.

Met vriendelijke hoogachting,
Thierry Deleu

Geen opmerkingen: