Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

12 juli 2010

Uitnodiging

Vlassenbroek Poëziedorp


Op zondag 18 juli 2010 van 14 tot 18 u organiseert vzw Kunsten/Literaire Vereniging vzw Symbiose in samenwerking met Kunstentaverne De kleine Notelaar te Vlassenbroek/Baasrode nr. 222 (ong. 200 m. voorbij het kerkje afdalen naast de vijver, parking langs de dijk)

MONTMARTRE A/D SCHELDE

Kunstenaars a/h werk op en rond het terrein
Boekenmarkt van poëzie en proza

Tentoonstelling van
Carine Van den Stock (schilderijen)
Ria De Troch (keramiek)

Verkoop van handdoeken met kalligrafie van Ann ten voordele van het Hachiko-project (opleiding honden voor begeleiding van mensen met een handicap)

Verplichte inschrijving voor kunstenaars die willen ter plaatse aanwezig zijn
Toegang gratis zowel binnen als buiten

Info: 0494/60 19 61 of 052/21 11 80 (Patricia De Landtsheer)

Geen opmerkingen: