Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

4 maart 2010

Den Hopsack

Nieuwsbrief


vrijdag 5 maart 20.30 uur
opening tentoonstelling

DUBBEL

Expositie waarop 9 dichters hun beeldend werk tonen.

Bert Bevers met monotypes, Frans Budé met foto’s, Hans Claus met schilderijen, Frank De Vos met bedichtingen op canvas, Annemarie Estor met aquarellen, Joke van Leeuwen met tekeningen, Mark Meekers met schilderijen, Yvonne Né met tekeningen en Lucienne Stassaert met werk in olie en potlood.

Vanaf 20.30 uur lezen niet alleen deelnemers aan Dubbel voor,
maar ook de dichters Albert Hagenaars, Hans Mellendijk, Frans Mink, Roger Nupie en Rudy Witse.

Geen opmerkingen: