Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

13 juli 2009

DENK EROM!

Niet vergeten: wie een plaats wil veroveren naast Andy Fierens, Serge Van Duijnhoven en Christophe Vekeman op het Parlando-eindfeest op zondag 26 juli heeft precies nog een week om deel te nemen aan de Rage-wedstrijd:

schrijf op een poëtische en originele wijze neer wat jij zeker allemaal wil zien alvorens jij de ogen sluit. Zend me dit door - via parlando.weblog@gmail.com - VOOR 19 juli 2009 - de 5 beste inzenders mogen dan hun bijdrage live komen voordragen op het podium.*

Er werd al behoorlijk wat geld gestort op de eindfeestrekening. Bedankt hiervoor. Maar nog niet genoeg.
Iedereen die het afscheid nog wil sponsoren (al is het maar een symbolische euro, alle beetjes helpen) kan nog een bijdrage overschrijven naar 853-8514748-23 (naam: tine ducatteeuw - met vermelding: PARLANDO)

- PARLANDO - meer sprekend dan zingendpoëzie in vlaanderen
http://poezieinvlaanderen.blogspot.comhttp://www.dichtersdesvaderlands.be

Geen opmerkingen: