Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

10 juli 2009

Jan Huyghe


OM ALLE (4) BIJDRAGEN VAN ONZE (MAANDELIJKSE) GASTAUTEUR TE KUNNEN LEZEN, DIEN JE OOK DE BUTTON "OUDE BERICHTEN" AAN TE TIKKEN.

DE BIJDRAGEN VAN ONZE GASTAUTEURS WORDEN "ROOD" GEPLAATST.

DE GELETTERDE MENS ZOEKT NAAR DE MOGELIJKHEID OM DE ZICHTBAARHEID TE VERGROTEN! WIE EEN OPLOSSING VINDT, WORDT VRIENDELIJK VERZOCHT DIE TE MAILEN AAN thierry.deleu@skynet.be.

DE GASTAUTEUR VOOR DE MAAND AUGUSTUS WORDT AUTEUR JAN HUYGHE,
Communicatie, onthaal en protocol gemeente Koksijde
Redactie Tijd-dingen, taal- en stijlcontrole, redactie speeches & persberichten
Geen opmerkingen: