Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

12 juni 2009


Kunstgalerij Mens & Natuur
Maenhoutstraat 75a - 9830 Sint-Martens-Latem

nodigt U van harte uit op de
OPENINGSNAMIDDAG
met receptie
en muzikale intermezzo’s door Rudy De Sutter
piano - klassiek, Europese jazz, improvisaties

ZATERDAG 20 JUNI van 14:00 tot 19:30 uur

TENTOONSTELLING
20 juni – 2 augustus 2009

Vera Putman
Stilte Landschap SensibiliteitVera Putman (Gent, 1954) volgde gedurende 12 jaar lessen aquarel bij Gilbert Declercq en verder workshops bij Nadine Fassin en Lut D’Havé. Heeft reeds aan diverse groepstentoonstellingen deelgenomen, o.a. Buiten Bodem in Atelier Jean Le Noble in Boschoord (Ned., 2007) en recent Sereniteit in Abdij Maagdendale in Oudenaarde. In Atelier Jean Le Noble had ze in 2006 ook een eerste solotentoonstelling.
Als aquarellist en yoga-adept tast ze de wereld rond haar ‘zijn’ af. Haar landschappen ademen als stille gevoelige impressies waarin de wisselwerking met de eigen beleving wordt geregistreerd. Het landschap is zowel een lustoord als een schuiloord voor de ziel. Over haar benadering schrijft ze: Leven in het moment, in het nu, al is het maar even, uit de drukte stappen, opgaan in het universele, ermee één worden,er energie uit putten die aanzet tot vernieuwde creativiteit.

Openingsuren Galerie:
donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagnamiddag 14:00 t.e.m. 18:00 uur en op afspraak
www.mens-en-natuur.com - www.man-and-nature.com

In de Galerie permanent werk van:
Miejef Callaert, Geert De Kockere, Hilde Geelen, George Hezemans, Olga Gorokhova, Romain Witdouck
Organisatie:
Arnold Eloy, Tel. 0496-805799 - E-mail: arnold.eloy@skynet.be

Geen opmerkingen: