Eindredactie: Thierry Deleu
Redactie: Eddy Bonte, Hugo Brutin, Georges de Courmayeur, Francis Cromphout, Jenny Dejager, Peter Deleu, Marleen De Smet, Joris Dewolf, Fernand Florizoone, Guy van Hoof, Joris Iven, Paul van Leeuwenkamp, Monika Macken, Ruud Poppelaars, Hannie Rouweler, Inge de Schuyter, Inge Vancauwenberghe, Jan Van Loy, Dirk Vekemans

Stichtingsdatum: 1 februari 2007


"VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!"

"Niet-gesubsidieerde auteurs" met soms "grote(ere) kwaliteiten" komen in het literair landschap te weinig aan bod of worden er niet aangezien als volwaardige spelers. Daar zij geen of weinig aandacht krijgen van critici, recensenten en andere scribenten, komen zij ook niet in the picture bij de bibliothecarissen. De Overheid sluit deze auteurs systematisch uit van subsidiëring, aanmoediging en werkbeurzen, omdat zij (nog) niet uitgaven (uitgeven) bij een "grote" uitgeverij, als zodanig erkend.

8 mei 2009

Je eigen boek

Nieuw partnership UniBook en SchaduwSchrijvers

Je eigen boek op het internet ... als e-book of gedrukt

PUURS, 7 mei - UniBook en SchaduwSchrijvers hebben een partnership om schrijvers zoveel mogelijk kansen te geven. Je krijgt als auteur jouw werk immers bij het grote publiek zowel met gedrukte boeken als met e-books. UniBook: gedrukte boeken UniBook is een dienst voor schrijvers, uitgevers en bedrijven om boeken te publiceren. Via de UniBook site kan iedereen zijn eigen unieke boek uitgeven en het wereldwijd verkopen zonder verplichtingen of kosten.

UniBook zal jouw boek per stuk drukken, inbinden en versturen en dit van zodra het besteld werd. Via de publicatie wizard kan je als auteur jouw boek opladen en een cover opmaken in 5 eenvoudige stappen. Binnen de 5 werkdagen kan dan jouw eigen gedrukte exemplaar al op de salontafel liggen.
www.unibook.com

Schaduwschrijvers: e-booksSchaduwSchrijvers is een website waar lezers kennis kunnen maken met onbekend schrijftalent. Op SchaduwSchrijvers kan iedereen die schrijft zijn of haar boek namelijk gratis digitaal publiceren. Stap dus uit de schaduw als schrijver en bereik een breed lezerspubliek. Lezers kunnen deze e-books downloaden op hun computer, PDA of e-reader. Zowel voor de schrijver als voor de lezer zijn er geen kosten aan verbonden.
www.schaduwschrijvers.nl

Met Vriendelijke groeten,
Michael Van Den Reym
Online Marketing Specialist UniBook

Geen opmerkingen: